IMG_2839.JPG

MICROCEMENT

Våre microcement løsninger kan påføres gulv, vegger, badeværelser, kjøkkener og møbler, og utføres alltid med en unikt håndlaget finish. Vi utfører alle våre arbeider med microcement fra ISOMAT eller Topciment. Microcement kan påføres direkte på eksisterende overflater, dette innebærer at vi kan renovere gulv og veggflater uten å fjerne eksisterende underlag som eksempelvis tregulv, parkett, laminat, linoleum eller fliser. Dette er mulig takket være den høye bindingsstyrke og materialets tykkelse , som tillater at vi kan installere vår slitesterke microcement ned til 2 mm tykkelse.

Vår microcement er en fleksibel mørtel, som består av sement pulver, herdemelk og et fargepigmenter. Vi blander microcementen i farger etter kunders ønske, gulvene slipes for å få frem et lekkert utrykk og til slutt påfører vi vår uv-stabile og svært ripefaste pur lakk. Leveres i finisher: Ultramatt 5%, silkematt 20%, høyglans 85% og ultra high gloss 110%. Hvis det er ønskelig kan vi tilsette diverse tilslag til microcementen, som sølv eller gullglitter. Som utgangspunkt er vår microcement gulv 70 % mer slitesterke end tregulv og egner seg derfor både til private hjem, butikker, lett industri og restauranter/barer. Du kan få inspirasjon til valg av farge fra vårt fargekart. Vi arbeider med forskjellige typer microcement, der alle har forskjellige egenskaper og bruksområder. Til gulv bruker vi primært en type microcement som har det man kaller en grov struktur.

Den grove strukturen gjør at gulvet er sklisikkert selv om det leveres med en høyglans topcoat. Vi kan også levere våre microcement gulv med en mindre grov struktur, men disse gulvene vil da være mindre sklisikre. Våre microcement gulv har et svært optimalt renhold og er enkle og vedlikeholde. Gulvene kan rengjøres med vann og grønnsåpe Vi selger også spesialutviklet vaskemidler til microcement gulv. Vi har også microcement som kan brukes utendørs og i svømmebasseng. Er du i tvil om hvilken farge og struktur du skal velge til din microcement flate , eller har andre spørsmål, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på: post@concretestavanger.no

Skjermbilde 2019-01-04 kl. 13.17.32.png

GULV

MICROCEMENT

Microdeck fra Topciment er vår sterkeste microcement og derfor den best egnede mikrocement løsningen til innendørs gulvflater. Den er utviklet for å tåle stor gangtrafikk. Og den harde finish gir svært bra motstand mot bruk, slag, riper. Disse kvaliteter gjør at den kan legges skjøtefri på alle gulvflater og gir et svært optimalt renhold, samtidig som den litt grovere strukturen gir god grip til føttene.

Microdeck anbefales også til trapper,vasker, dusjsoner/ våtrom og kan også brukes på alle vegger. Microdeck gir rom et veldig naturlig og elegant utseende.

rsz_img_1534.jpg

VEGG

MICROCEMENT

Til vegger bruker vi vår Microfino fra Topciement. Denne microcement massen er beregnet for vertikale flater og flater uten trafikk. Finishen på ferdig produkt vil være glatt og veldig behagelig å ta på grunnet den fine korn teksturen i massen. Microdeck kan også brukes om man ønsker en grovere og mer nedtonet struktur på flaten.

IMG_2857.JPG

MØBLER

MICROCEMENT

Til møbler og kjøkkenenheter bruker vi vår Microfino microcement fra Topciment.

Dette systemet gir en glatt og fin overflate, som er behagelig å ta på og gir et svært optimalt renhold. Microdeck kan også brukes om man søker en grovere struktur.

Microbase rustic look.jpg

RUSTIC LOOK

Vår Microbase har to bruksområder : som en base under våre andre microcement systemer eller som en finish om man ønsker en grov struktur på flaten.

Den brukes hovedsakelig som en base for å forberede overflaten som skal bearbeides, den dekker nettverket og gir styrke og hardhet til belegget.

FARGEKART

NORDISKE FARGER

STANDARD FARGER

SPESIALFARGER